Sustainable.TO

Clarkson Residence

Sustainable Mississauga Home Renovation

The Clarkson Residence was a full-gut renovation, with a rear addition. The original home had a very compartmentalized layout with small, separated living room, dining room, kitchen, and den. We worked with the clients to create a more open-concept home with modern appointments, while still preserving the privacy and functionality of the original layout. The final design is airy and bright, with a strong connection to the rear yard and patio, with carefully placed privacy walls that keep the spaces intimate and cozy without losing flow or connection. After walking through the very private front entry, this home opens itself to large, versatile social spaces and a big rear yard.

Location:
Mississauga, ON
Completion:
2015
Project Architect:
Craig Race
Contractors
Modus Homes