Clarkson Residence   Sustainable Mississauga Home Renovation   The Clarkson Residence was a full-gut renovation, with a rear addition. The original home had a very compartmentalized layout with small and separated living room, dining room, kitchen, and den. We worked with the clients to create a more open-concept home with modern fixtures and furnishings, while preserving the privacy and functionality of the original layout. The final design is airy and bright, with a strong connection to the rear yard and patio and carefully placed privacy walls that keep the spaces intimate and cozy without losing flow or connection. After walking through the very private front entry, this home opens itself to large, versatile social spaces and a large rear yard.
       
     
  Location : Mississauga, ON  Completion : 2015  Project Architect : Craig Race  Contractor : Modus Homes  Photography : NGD Photography
       
     
03.JPG
       
     
04.JPG
       
     
05.JPG
       
     
06.JPG
       
     
07.JPG
       
     
08.JPG
       
     
09.JPG
       
     
11.JPG
       
     
10.JPG
       
     
12.JPG
       
     
13.JPG
       
     
14.JPG
       
     
15.JPG
       
     
  Clarkson Residence   Sustainable Mississauga Home Renovation   The Clarkson Residence was a full-gut renovation, with a rear addition. The original home had a very compartmentalized layout with small and separated living room, dining room, kitchen, and den. We worked with the clients to create a more open-concept home with modern fixtures and furnishings, while preserving the privacy and functionality of the original layout. The final design is airy and bright, with a strong connection to the rear yard and patio and carefully placed privacy walls that keep the spaces intimate and cozy without losing flow or connection. After walking through the very private front entry, this home opens itself to large, versatile social spaces and a large rear yard.
       
     

Clarkson Residence
Sustainable Mississauga Home Renovation

The Clarkson Residence was a full-gut renovation, with a rear addition. The original home had a very compartmentalized layout with small and separated living room, dining room, kitchen, and den. We worked with the clients to create a more open-concept home with modern fixtures and furnishings, while preserving the privacy and functionality of the original layout. The final design is airy and bright, with a strong connection to the rear yard and patio and carefully placed privacy walls that keep the spaces intimate and cozy without losing flow or connection. After walking through the very private front entry, this home opens itself to large, versatile social spaces and a large rear yard.

  Location : Mississauga, ON  Completion : 2015  Project Architect : Craig Race  Contractor : Modus Homes  Photography : NGD Photography
       
     

Location: Mississauga, ON
Completion: 2015
Project Architect: Craig Race
Contractor: Modus Homes
Photography: NGD Photography

03.JPG
       
     
04.JPG
       
     
05.JPG
       
     
06.JPG
       
     
07.JPG
       
     
08.JPG
       
     
09.JPG
       
     
11.JPG
       
     
10.JPG
       
     
12.JPG
       
     
13.JPG
       
     
14.JPG
       
     
15.JPG